Hőszívattyú telepítés

A mai, modern fűtési rendszerek elterjedésének köszönhetően egyre nagyobb a kereslet a hőszivattyús fűtési rendszerek iránt ezért néhány évvel ezelőtt a hőszivattyú telepítés is bekerült cégünk portfóliójába

Hőszívattyú telepítés

Új hőszivattyú telepítésével vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

06 70 395 6404

Hőszivattyú telepítés

A mai, modern fűtési rendszerek elterjedésének köszönhetően egyre nagyobb a kereslet a hőszivattyús fűtési rendszerek iránt ezért néhány évvel ezelőtt a hőszivattyú telepítés is bekerült cégünk portfóliójába, mely a következő általános lépéseket tartalmazza:

1.) helyszín felmérése (ingyenes), melynek során megbeszéljük, hová lehet felszerelni a kül- és beltéri egységeket. A hőszivattyú megfelelő működésének érdekében, csak gépészeti tervvel rendelkező épületekben vállalunk kivitelezési munkát.

2.) árajánlat készítés (ingyenes)

3.) az árajánlat elfogadása után a telepítési időpont egyeztetése (főszezonon kívül általában 2 belül, míg főszezonban jellemzően 3 héten belül tudunk munkát vállalni)

4.) Első lépésként a beltéri egységet helyezzük fel

5.) Amennyiben a telepítés szükségessé teszi, felhelyezzük a kábelcsatornát

6.) Elektromos és kommunikációs vezetékek, rézcsövek bekötése a beltéri és a kültéri egységek között

7.) Kültéri klímaegység felszerelése és bekötése

8.) A létrejött rendszer tömörségvizsgálata és vákuum-tartási próba elvégzése

9.) A rendszer beüzemelése, készülék használatának bemutatása
jótállási jegy és számla kitöltése

10.) Fizetés, mely történhet utalással, készpénzben vagy akár részletfizetéssel is