Gyakran Ismételt Kérdések

Ügyfeleink elégedettsége és az általunk elvégzett munka tökéletes kivitelezése a legfontosabb számunkra.
Rajnó Klíma - Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok

Ez legtöbbször helyszíntől függ, de általában 1,5 és 3 óra közötti időt vesz igénybe.
Ez városonként és társasházanként változik. A későbbi kellemetlenségek elkerülése végett mindenképpen érdemes egyeztetni a közös képviselővel, mert ő fogja tudni megmondani, hogy hová lehet elhelyezni a klíma kültéri egységét, valamint, hogy merre lehet elvezetni a beltéri egységben termelődő cseppvizet.
Fúrás közben folyamatosan porszívózunk, és a munka végeztével is felporszívózunk, így csak minimális porral kell számolni.
Egy – két darab klíma megrendelése esetén nem. Amennyiben ennél több készüléket vagy hőszivattyút vásárol tőlünk, akkor a gép árát elkérjük.
Jelenleg nem, de dolgozunk rajta. Készpénzzel vagy átutalással, esetleg részletfizetéssel kell fizetni. (Az OTP bankkal van szerződésünk, rajtuk keresztül lehetséges a részletfizetés.)
Minden háznak más a hőigénye. Nem mindegy, hogy mekkora a szigetelés a házon, milyen keresztmetszetűek a padlófűtés vagy a radiátoros rendszer csövei, mekkora a hőcserélő stb. Amennyiben alulméretezzük a hőszivattyút, akkor folyamatosan, megállás nélkül menni fog emiatt rengeteg energiát fog fogyasztani és lerövidül a készülék élettartama is. Amennyiben felülméretezzük, akkor állandóan ki – be kapcsol ami szintén negatívan befolyásolja a hőszivattyú élettartamát.